7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En del online shops frembyder i øjeblikket en lang række forskellige fragttyper. En der er meget anvendt er i vore dage levering til et afhentningssted, hvor du selv henter de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Denne er altså vældig smart, og typisk endvidere den billigste fragtmetode.

Du bør ydermere prøve at vælge at få udbragt hjem til dig privat eller til dit arbejde. Fragtmuligheden bliver typisk en kende mere omkostningsfuld, men samtidig ualmindeligt praktisk. Den mindst kostelige leveringsversion vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, som jo afhænger af at du fysisk befinder dig lige ved netbutikkens tilholdssted.

En række internet foretagender garanterer levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varenumre, men som imidlertid er forudsat at ordren laves tidligere end et angivent tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer pakket inden de lageransatte holder fyraften.

Vi anbefaler at du kigger på internet virksomhedens ratings

Det er i dag ualmindeligt ukompliceret for almindelige dødelige at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra flere firmaer på nettet på https://pinpon.dk/ og ergo har flertallet af e-forretninger set sig nødsaget til at nedskære prisniveauet på deres varer – til babyer og børn, og yderligere også til kvinder og mænd – voldsomt, og endda nogle gange love levering uden betaling.

Derfor kan det stadigvæk blive lønsomt at prøve et par internet shops i Danmark efter tilbud før du placerer ordren, sådan at man er skråsikker på at indhente den laveste pris.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du benytte et tilbud fra fx ViaBill, ifald du higer efter at afdrage prisen ude i fremtiden.

Inden nogen handler i en webshop burde man principielt have øje for webshoppens forretningsaftale, det er dog normalt ikke videre spændende.

En nem løsning kunne derfor være at undersøge om netshoppen er tilsluttet e-mærket, som burde være en indikation om at e-shoppen opfylder gældende dansk lovgivning, foruden at shoppen af og til føres tilsyn med af jurister der er inde i reglerne på området. Dette er desuden en god genvej til at få bistand, for så vidt du bliver udsat for problemer som følge af dit køb.

En række firmaer på nettet sikrer fragt uden gebyr

Trustpilot fører til nogenlunde fine genveje til at iagttage en stor gruppe tidligere kunders observationer og herved foreslår vi, at du undersøger internet shoppens anmeldelser forud for at du lægger din bestilling.

Facebook tilbyder ligeledes en del pålidelige genveje til at få kendskab til webshoppens popularitet. Her ses mange online selskaber i Danmark hvor kunder kan forfatte en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket ydermere bør udnyttes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.