7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Blackthorn 2 – Telt

Varenummer (SKU): 16886 Kategorier: , , , ,
Tilbud

Original price was: kr. 999,00.Current price is: kr. 799,00.

Skotske Highlanders Blackthorn 2 personers telt er et backpacking og outdoor telt i et såkaldt tunnel design. Teltet er kendetegnet ved hurtig opsætning, som er meget belejligt når man er ude i naturen. Opsætningstid på 5 minutter.

Teltet har et ydre t… Læs mere her

Annonce

(107 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Blackthorn 2 – Telt fakta

  • Navn: Blackthorn 2 – Telt
  • Mærke:
  • Pris: Kr. 799.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 499
  • Kategori: 2 personers telte > Gaveidéer > Soveudstyr > Soveudstyr som gave > Telte

Blackthorn 2 – Telt med 100 dages returret

Blackthorn 2 – Telt fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i kategorien 2 personers telte > Gaveidéer > Soveudstyr > Soveudstyr som gave > Telte. Det er ren luksus at få hele 100 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Blackthorn 2 – Telt fra den meget brugte forhandler Backpackerlife.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, det kan jo passende være produktet er på siden. Når du handler online er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Blackthorn 2 – Telt til nye eventyr

Hvis du shopper online, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Når du handler online er du også fri for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

107 reviews for Blackthorn 2 - Telt

    Vær den første til at anmelde “Blackthorn 2 – Telt”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *