7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Pop-up telt – 2 personer

Varenummer (SKU): 4437 Kategorier: , , ,
Tilbud

Original price was: kr. 495,00.Current price is: kr. 349,00.

Med et pop-up telt fra Aquipe er det slut med at bøvle med kompliceret opsætning af dit telt! Tag teltet ud af den dertilhørende pakkepose, kast det op i luften og “pop,” så har du et sted at overnatte på få sekunder.

Grundet den lynhurtige pop-up opsæ… Læs mere her

Annonce

(109 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Pop-up telt – 2 personer fakta

  • Navn: Pop-up telt – 2 personer
  • Mærke:
  • Pris: Kr. 349.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 499
  • Kategori: 2 personers telte > Pop-up telte > Soveudstyr > Telte

Pop-up telt – 2 personer med 100 dages returret

Pop-up telt – 2 personer er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den populære kategori 2 personers telte > Pop-up telte > Soveudstyr > Telte. Det er ren luksus at få hele 100 dages returret med din pakke når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Pop-up telt – 2 personer i webshoppen Backpackerlife.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, deriblandt også det produkt på denne side. Når der handles i webshop er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Pop-up telt – 2 personer til nye eventyr

Shoppes der produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

109 reviews for Pop-up telt - 2 personer

    Vær den første til at anmelde “Pop-up telt – 2 personer”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *