7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Discovery rygsæk – 65 liter – Sort

Varenummer (SKU): 775 Kategorier: ,

kr. 799,00

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/ks4rSxoxfCM” width=560 height=315]
Highlanders Discovery er en 65 liters backpacker rygsæk og har et justerbart rygsystem samt en justerbar bryststrop. Discovery har polstret skulderstropper og et stort po… Læs mere her

Annonce

(48 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Discovery rygsæk – 65 liter – Sort fakta

  • Navn: Discovery rygsæk – 65 liter – Sort
  • Mærke:
  • Pris: Kr. 799.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 499
  • Kategori: Rygsække > Vandrerygsække (40-75 L)

Discovery rygsæk – 65 liter – Sort med 100 dages returret

Discovery rygsæk – 65 liter – Sort er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i vores varekategori Rygsække > Vandrerygsække (40-75 L). Der kommer hele hele 100 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Discovery rygsæk – 65 liter – Sort i webshoppen Backpackerlife.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg det produkt på denne side. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Discovery rygsæk – 65 liter – Sort til nye eventyr

Når webshops leverer dine produkter, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

48 reviews for Discovery rygsæk - 65 liter - Sort

    Vær den første til at anmelde “Discovery rygsæk – 65 liter – Sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *